Relaxed jubileren bij Kalfsbeek

VPL Meditatie

Alweer de 30e keer! In goede huwelijken spreken ze dan van een parelen jubileum. De organisatie van deze Open Coffee bijeenkomsten dankt die eer aan haar trouwe bezoekers en even zo goede gastheren en -dames. Ruim 50 ondernemers troffen elkaar in de geheel vernieuwde showroom van BMW Kalfsbeek in Brielle. 

VPL Barista

Zij werden opgewacht door een heuse BaristaPiaggio van waaruit heerlijke verse specialiteiten werden geserveerd.

Bijzonder aan deze bijeenkomsten is wel het ‘open karakter’, waardoor elke editie haar eigen verrassingen herbergt. Guus Wageveld, de waard van Kalfsbeek, trakteerde één van de gasten op een weekend rijden in een BMW i3

Deze 100% elektrische bolide blijkt een zeer verrassend toppunt van innovatie, volgens Guus niet in de laatste plaats vanwege zijn sportieve prestaties; ”maar zeer zeker ook vanwege het emissievrije rijden, uiteraard.” 

VPL BMWi3 Romijn

Het lijkt dan ook niet meer dan logisch dat duurzaamheidsconsulent Stefan Romijn van Stichting Stimular ermee naar huis mocht.

“Je weet nooit wie je tegen gaat komen op zo ’n dag,” vertelt spreekstalmeester Boyd Bartels, “we kennen hele trouwe gasten, die zo ‘n 20 van de 30 edities meegemaakt hebben, maar toch blijven ze komen. Omdat er elke keer weer nieuwe contacten en inzichten opgedaan worden.” Reden te meer om de vrienden-module meer aandacht te geven? “Ja, dat is een goed idee. Die vraag wordt steeds vaker gesteld, dus daar ga je zeker meer van horen.”

Goede gewoonte bij deze informele rendez-vous’ is het geven van een pitch, waarbij een drietal ondernemers in één minuut zijn/haar boodschap uitdraagt. Een hele opgave, zo blijkt vaak, waarbij de druk van de klok creativiteit uitlokt. Bij Kalfsbeek koppelde Rene van de Schraaf er nog een extra uitdaging aan vast, hij liet er gelijk een vlogje van maken.

Meditatiecoach Stephanie van Schie bracht vervolgens een rustmomentje aan, door de aanwezigen te laten participeren in een Hapiness-meditatie. Voor degenen die ‘m gemist hebben of over willen doen: bekijk de video

Bijeenkomsten in het vooruitschiet

Komend jaar zullen er nog een 4-tal edities volgen, waarvan de data bekend worden via www.vplinked.nl. Aldaar kunnen geïnteresseerden zich tevens abonneren op de nieuwsbrief.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 april in het Huis van Morgen in Spijkenisse. Meld u alvast aan >>

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's