31e Open Coffee Voorne-Putten: Huis van Morgen

VPL OpeningHvM

Op woensdag 11 april 2018 bent u van harte welkom op de 31e Open Coffee Voorne-Putten. Deze editie vindt plaats in het onlangs geopende Huis van Morgen; een nieuw platform dat erop is gericht om bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen te laten werken aan innovatie, duurzaamheid en werkgelegenheid.

Meld u nu aan

 

Het Huis van Morgen is een initiatief van lokaal betrokken organisaties: Samen meer waarde, Enerless Energiemanagement, gemeente Nissewaard, Smart, Safe & Resilient Mainports en Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering.

“In de praktijk denken we allemaal vanuit ons eigen eilandje, terwijl we vaak juist op zoek zijn naar dezelfde oplossingen. Dus, wat als we nou eens met elkaar om tafel gaan zitten? Dan wordt er creatief gedacht en gaan er dingen gebeuren! Puur vanuit het feit dat partijen in gesprek met elkaar gaan en durven te vragen”, aldus mede-initiatiefnemer Hendry Klooster.

Concreet samenwerken

Er worden in het Huis van Morgen het gehele jaar rond workshops, rondetafelsessies en kennisbijeenkomsten georganiseerd. Vanuit deze activiteiten worden vervolgens projecten opgezet waarin partijen uit het lokale bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar samenwerken. Daarmee is het Huis van Morgen zowel een ontmoetingsplaats als ontwikkelgrond en wordt het daarmee hét sociaal-economische bruispunt van Nissewaard.

Mede-initiatiefnemer Boyd Bartels: “Op het moment dat je je ego bij de deur laat en je dienstbaar naar elkaar opstelt zijn er zoveel mooie dingen mogelijk. Het Huis van Morgen biedt nu de structuur waarin partijen bij elkaar komen én elkaar vinden.” 

Ontdek op 11 april onder het genot van een lekkere kop koffie welke kansen het Huis van Morgen u biedt! En: leg natuurlijk nieuwe contacten met gedreven ondernemers en bestuurders uit uw regio.

Huis van Morgen
Fermiweg 20
3208 KT Spijkenisse

Woensdag 11 april 2018
Aanvang: 09.00 uur | Einde: 11.00 uur

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's