Open Coffee Voorne Putten Werkt

“Klauwtjes uit de mouwtjes,” sprak wethouder Christel Mourik bij de aanvang van de Open Coffee bijeenkomst op Voorne Putten. “Want de aantrekkende economie gaat hand in hand met de vraag naar extra handjes,” vulde directeur Fokke Huisman aan, “dan is het goed om te weten dat er een organisatie is die al ruim 50 jaar werkt aan werk.”

De 27e editie van de Open Coffee kende in Voorne Putten Werkt een uitstekende gastheer. Met de vriendelijke ontvangst in de productielocatie aan de Laanweg 3, het inleidende woord van Wethouder Mourik, de toelichting door directeur Fokke Huisman en rondleiding door zijn collega ’s was er voor de bezoekers genoeg te beleven.
“De Welplaat was natuurlijk een begrip,” sprak bezoeker Richard Vos, “dus je weet wat er op deze locatie gebeurt. Maar een kijkje achter de schermen laat zien dat er toch nog een hele wereld achter schuil gaat. Zeer boeiend om eens te zien.”


Voorne Putten Werkt trakteerde elke bezoeker op een heerlijke zoete versnapering bij de koffie. Ook deze keer weer van de hand van Enjoy Cakes. Tijdens de tombola werden sommige bezoekers zelfs nog extra verrast met een boek, een theemelange of een waardebon voor een dagdeel personeel!

Voor de 28e Open Coffee zijn we in juni te gast bij RiJo aan de kanaaldijk. Houdt uw mailbox in de gaten.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's