24e editie Open Coffee Voorne-Putten

Autobedrijf Kooy te Spijkenisse decor voor 24e editie Open Coffee Voorne-Putten

logo-autobedrijf-kooyOp donderdag 17 november 2016 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 24e editie van de Open Coffee Voorne-Putten. Deze keer zijn we te gast bij het familiebedrijf Autobedrijf Kooy aan de Edisonweg 1, 3208 KB te Spijkenisse. Van 09.00 tot 11.00 uur is het een ideale gelegenheid om mede-ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door Autobedrijf Kooy. Er is (gratis) parkeerruimte, u dient de instructies voor het parkeren op te volgen. U dient zich verplicht aan te melden.

Programma:
Na het welkomstwoord door Boyd Bartels - coördinator van VPLinked - zal directeur Bas Kooy in het kort een aantal ins en outs op autogebied met u delen. Hierna wordt aan een aantal vrienden van VPLinked de gelegenheid gegeven een korte 1-minuut elevator pitch voor te dragen. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. U kunt uiteraard volop het wagenpark bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.
U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.vplinked.nl

Over Autobedrijf Kooy:
Autobedrijf Kooy is officieel Hyundai en Mazda dealer en is gevestigd in Spijkenisse en Oud-Beijerland. U kunt met alle merken en typen auto’s terecht bij Autobedrijf Kooy voor vakkundig onderhoud of reparatie. Autobedrijf Kooy staat al meer dan 40 jaren garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en vooral duidelijkheid voor alle partijen.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's