Verslag 23e open coffee

Voor de 23e Open Coffee keerden we op 29 juni jl terug naar Brielle, alwaar we ontvangen werden in de showroom van Kalfsbeek. De BMW-dealer opende al eens eerder haar deuren, evenals toen werden we verwend met een heuse barista. Met een koffie TukTuk in de bomvolle showroom gunde het familiebedrijf ons wederom een gastvrij ontvangst.

Na de binnenkomst richtte Guus Wageveld, namens Kalfsbeek, een kort welkomstwoord tot de aanwezigen. Vervolgens bood hij podium aan Eric van Abbe, als mede-eigenaar van Beachclub Brunotti in Oostvoorne, een nieuw gezicht op Voorne Putten. Eric stapte naar eigen zeggen in een ‘warm bad' en nodigde de Open Coffee prompt uit voor een editie in Oostvoorne. Aansluitend vertelde Rene vd Schraaf over zijn droom. Samen met zijn vrouw Corrie werkt hij hard aan het verwezenlijken van hun wens om een uitgebreide cruise rond de wereld te gaan maken. Hoe hij dat doet? Met zijn bedrijf 5 Step Worldwide komt-ie een aardig eind in de buurt. En hij is altijd bereid om daar wat meer over te vertellen.

In een verloting werden verschillende gasten verblijd met een mooie verrassing, waarbij er zelfs een weekendje Mini-crossen werd gewonnen. Rene Springintveld had zojuist z’n mini ingeruild, maar mocht het thuisfront verblijden met een hernieuwde kennismaking: “En deze is nog veel mooier ook!”

Onverwacht, maar net zo leuk, was de wasbeurt die de bolide van Mike van Leent mocht ondergaan. “Omdat sommige auto ’s het gewoon verdienen om gewassen te worden,” sprak gastheer Guus Wageveld, “hij brengt je immers altijd trouw van A naar B.” Mike, werkzaam bij Lento, ging er zelf ook een beetje van glimmen...

De organisatie was zoals gewoonlijk in handen van de Stichting VPLinked. Deze netwerkbijeenkomsten zijn gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. Koffie/thee en versnapering werd u dit keer gratis aangeboden door Kalfsbeek. Uiteraard kunt u ook de volgende keer volop informeel netwerken. We zullen dan te gast zijn in het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's