22e Open Coffee Voorne-Putten bij Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse

Logo Carlton Oasis diapOp donderdag 3 maart 2016 van 09.00-11.00 uur zorgt de Stichting VPLinked voor de 22e Open Coffee Voorne-Putten. Deze keer zijn wij te gast bij één van onze vaste locaties Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse aan de Curieweg 1 te Spijkenisse. Hier wordt u gastvrij ontvangen door de organisatie. U kunt eenvoudig gratis parkeren op het parkeerterrein van het hotel.

Speciaal voor deze gelegenheid stelt Carlton Oasis Hotel ondernemers, bestuurders en managers in de gelegenheid om met elkaar informeel te netwerken. De organisatie is zoals gewoonlijk in handen van de Stichting VPLinked. Deze netwerkbijeenkomst is gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. Koffie/thee en versnapering wordt u gratis aangeboden door Carlton Oasis Hotel. Uiteraard kunt u volop informeel netwerken.

Aanvang is zoals gebruikelijk om 09.00 uur. De 22e Open Coffee Voorne-Putten wordt geopend door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn samen met VPLinked coördinator Boyd Bartels. Daarna zal gastheer Frederik Reimers u in het kort toelichting geven over een aantal relevante ontwikkelingen. Uiteraard is er weer de gelegenheid voor drie ondernemers om een korte pitch te houden, waarbij Vrienden van VPLinked voorrang hebben. Daarna is er tot ongeveer 11.00 uur de gelegenheid om informeel te netwerken onder het genot van een kop koffie/thee.

U dient zich voor deze 22e Open Coffee Voorne-Putten verplicht aan te melden via www.vplinked.nl. Wij hopen u in ieder geval op donderdag 3 maart 2016 te mogen begroeten!

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's