Economische Raad Hellevoetsluis centraal bij 21e Open Coffee Voorne-Putten

logo ERThema: samenwerking in de regio!
Op donderdag 5 november 2015 van 09.00-11.00 uur zorgt de Stichting VPLinked voor de 21e Open Coffee Voorne-Putten. U bent van harte uitgenodigd.

Deze keer zijn wij te gast op de locatie Dansschool Ri-Jo aan de Kanaalweg Oostzijde 134, 3224 AD te Hellevoetsluis, waar de Economische Raad van Hellevoetsluis (ER) op een gastvrije wijze alle ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio wenst te ontvangen. Kortom, alle ondernemers uit de regio Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard en de regio Rijnmond zijn van harte welkom! U kunt eenvoudig gratis parkeren op de parkeerplaatsen en de nabije omgeving.

Speciaal voor deze gelegenheid stelt de Economische Raad en Dansschool Ri-Jo ondernemers, bestuurders en managers in de gelegenheid om met elkaar informeel te netwerken. De organisatie is zoals gewoonlijk in handen van de Stichting VPLinked. Deze netwerkbijeenkomst is gratis toegankelijk. Koffie/thee en versnapering wordt u eveneens gratis aangeboden.

Aanvang is zoals gebruikelijk om 09.00 uur. De 21e Open Coffee Voorne-Putten wordt geopend door VPLinked coördinator Boyd Bartels. Daarna vindt er een korte toelichting plaats over het thema van de bijeenkomst. Voorzitter van de Economische Raad, mevrouw Franca van Schelt licht het thema ‘samenwerking in de regio’ in het kort toe. Doel is om ondernemers uit de regio te prikkelen om mee te denken met de Economische Raad en wensen, kansen en ideeën te uiten.

Uiteraard is er weer de gelegenheid voor drie ondernemers om een korte pitch te houden, waarbij Vrienden van VPLinked voorrang hebben. Daarna is er tot ongeveer 11.00 uur de gelegenheid om informeel te netwerken onder het genot van een kop koffie/thee.
U dient zich voor deze 21e Open Coffee Voorne-Putten verplicht aan te melden via www.vplinked.nl. Wij hopen u in ieder geval op donderdag 5 november 2015 te mogen begroeten! 


Over de Economische Raad Hellevoetsluis:
De Economisch Raad van Hellevoetsluis brengt gevraagd en ongevraagd advies uit aan de burgemeester, het College van burgemeester en wethouders en Gemeenteraad van Hellevoetsluis over aangelegenheden en beleidsontwikkelingen die van belang zijn voor het bedrijfsleven in Hellevoetsluis. De Economische Raad bestaat momenteel uit 8 leden en 1 adviseur. De leden worden voorgedragen door het Platform Bedrijfsleven Hellevoetsluis en benoemd door de gemeenteraad.


Over Ri-Jo:
Dansacademie Ri-Jo bestaat inmiddels al ruim 29 jaar. Met meer dan 15 verschillende dansstijlen voor jong en oud zijn wij de grootse in de regio. Ri-Jo is recent verbouwd en biedt naast het dansen nog veel meer. "Wie nu bij ons binnenkomt, is verkocht en verzint wel een reden om een feestje te geven." Voor uw bruiloft, verjaardag, receptie, themafeest of andere speciale gelegenheid bent u bij Ri-Jo aan het juiste adres. Ook zijn wij een officiële trouwlocatie in Hellevoetsluis, zo heeft u alles onder één dak van A tot Z.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's