Filedieren aan de coffee

Met een heerlijk najaarszonnetje begonnen 75 ondernemers, bestuurders en managers de 30e september met een heerlijke kop koffie in restaurant Fortezza in Hellevoetsluis. Het oude pompgebouw in de vesting van Hellevoetsluis bood een meer dan uitstekend podium aan onder meer gastheer Verkeersonderneming.

“Vandaag mogen we allemaal zeggen dat we weer heel even 20 zijn,” sprak Boyd Bartels bij de opening. Hij feliciteerde daarmee alle aanwezigen die het mogelijk maken dat deze bijeenkomsten elke keer opnieuw, ditmaal voor de 20e keer, kunnen worden georganiseerd: "Dankzij de bereidwillige gastheren en de enthousiaste bezoekers is zo ’n moment altijd weer een feest.”

Het woord ging vervolgens snel over naar Cees Vingerling, bij de Verkeersonderneming actief als gebiedsregisseur voor Voorne Putten en Haven: “In die rol mag ik mij inzetten voor een beter bereikbare regio, want een ieder van ons heeft wel ervaring met de verkeersdruk die Voorne Putten bij tijd en wijlen teistert. Er zijn tal van mogelijkheden om deze prachtige regio slimmer en beter bereikbaar te maken.” Cees nodigde elke ondernemer, manager en bestuurder uit om mee te denken en werken aan de gezamenlijke uitdaging om de toekomst van deze regio positief te beïnvloeden.

En dat men daarvoor het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden bewees Jos Mens van Vipre, toen hij zijn shuttle- en groepsvervoermogelijkheden pitchte: “Wel de lusten en niet de lasten, maar wel tijdig en comfortabel van en naar uw bestemming, daar zorgen wij voor.” Fred Buijs van BNV Mobility vertelde kort over zijn oplossing MyJini: ”Je reisgedrag is geld waard en bij MyJini kun je dat cashen. En dat met een hele simpele applicatie, veel moeilijker is het niet.” Beide heren bemensen een digitale kraam op de innovatieve Marktplaats voor Mobiliteit alwaar reizigers kunnen snuffelen en kiezen welke slimme maatregel hun reisgewoonte voordeliger maakt.

Ellen Mol van bedrijfopvoorne.nl greep de mogelijkheid aan om de aanwezigen uit te nodigen voor het online platform en de netwerkavonden op het BIZZ-plein: “Speciaal voor ZZP-ers en kleine MKB-ersvan Voorne organiseren we elke zes weken een inspirerende avond. Zoals een dorpsplein veel reuring brengt, willen wij dit met onze avonden doen.” Aansluitend besteeg Cees Vingerling andermaal het podium en verzorgde hij een heuse verloting, waarbij vijf gelukkige ondernemers verrast werden met een goodiebag, welke werd aangeboden door de Verkeersonderneming.

Tot een uur of elf was t een gezellige kakofonie van netwerkers, waarna een enkeling nog bleef hangen voor een vroege lunch, maar het overgrote deel van de aanwezigen zich snelde naar de arbeid. Maar allen wetende dat een volgende editie niet lang op zich zal laten wachten...

VPLinked-30sept

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's