Mooie editie 15e Open Coffee Voorne-Putten in historisch Pompgebouw

Een prachtige locatie met een uitstekende service in het historische Pompgebouw te Hellevoetsluis. Ruim zestig ondernemers waren afgelopen woensdag 25 juni 2014 van 09.00 -11.00 uur bij Restaurant Fortezza bij elkaar gekomen waar de Stichting VPLinked voor de 15e Open Coffee Voorne-Putten tekende.

Sjoerd van Wolferen en Kevin Makkus - die op deze prachtige locatie het nieuwe, moderne Restaurant Fortezza exploiteren - lieten zich met uitstekende koffie, zelfgemaakte citroengebak en een uitstekende service van hun beste kant zien. Speciaal voor deze gelegenheid stelde het succesvolle Italiaans restaurant – met een prachtig terras met uitzicht op de jachthaven - ondernemers, bestuurders en managers in de gelegenheid om met elkaar informeel te netwerken.

De organisatie was zoals gewoonlijk in handen van de Stichting VPLinked. Aanvang was zoals gebruikelijk om 09.00 uur. De 15e Open Coffee Voorne-Putten werd geopend door VPLinked coördinator Boyd Bartels van Ecoplanet. Na het openingswoord van Boyd was het woord aan de gastheren Van Wolferen en Makkus. In het kort gaven zij de mogelijkheden van de prachtige locatie aan. Ook deze keer was er gelegenheid voor drie ondernemers voor het houden van een korte pitch. Met een afsluitende verloting was het vervolgens weer tijd om informeel te netwerken. Kortom, een geslaagde Open Coffee Voorne Putten.

De 16e Open Coffee Voorne-Putten vindt plaats op 10 september 2014 bij de Rabobank te Spijkenisse. Wij hopen u dan wederom te mogen begroeten. Info + aanmelden kan via www.vplinked.nl

vplinked-25-juni

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's