Carlton Oasis Hotel en Talent Foundation bekrachtigen samenwerking!

Logo Carlton Oasis diapAfgelopen donderdag 24 april 2014 werd door de Stichting VPLinked voor de 14e keer de Open Coffee Voorne-Putten gehouden. De organisatie en de ruim 80 deelnemers waren deze keer te gast in het Carlton Oasis Hotel Spijkenisse. Tijdens deze bijeenkomst werd op formele wijze de samenwerking bekrachtigd tussen Carlton Oasis Hotel Spijkenisse/Rotterdam en de Talent Foundation.

Aanvang van de Open Coffee was zoals gebruikelijk om 09.00 uur. De 14e Open Coffee Voorne-Putten werd geopend door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn samen met de VPLinked coördinator Boyd Bartels van Ecoplanet.

Speciaal voor deze gelegenheid werd er tijdens deze bijeenkomst – onder de bezielende aanvoering van Ardi den Hoed – de samenwerking bekrachtigd tussen Carlton Oasis Hotel Spijkenisse/Rotterdam en de Talent Foundation. Topsporters in spé Sybren Blok (meerkamp) en Berry van Peer (darts) plaatsten daarbij hun handtekening onder een contract met de Talent Foundation. Frederik Reimers - general manager van Carlton Oasis Hotel Spijkenisse/Rotterdam - en Deborah Gravenstijn - tweevoudig Olympisch medaillewinnaar - gaven in het kort het belang van deze samenwerking aan.

Talent Foundation is opgericht door tweevoudig Olympisch medaillewinnaar Deborah Gravenstijn en bedoeld om jonge sporters en hun ouders te begeleiden in hun topsport en maatschappelijke carrière. Zij ondersteunen en begeleiden jonge, talentvolle topsporters in de leeftijd van twaalf tot en met drieëntwintig jaar. Op deze wijze leggen zij een fundament voor sport op een hoger, Europees, wereld en Olympisch niveau. Carlton Oasis Hotel zal de Talent Foundation op diverse manieren ondersteunen.

Nadat twee ondernemers nog hun elevator-pitch hadden uitgevoerd, was het wederom tijd om met elkaar informeel te netwerken. De koffie en thee smaakten goed en om 11.00 uur werd dan ook tevreden de bijeenkomst beëindigd.

open-coffee-VPLinked-24-april


Let op:
De 15e Open Coffee Voorne-Putten - voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio - vindt plaats op woensdag 25 juni van 09.00-11.00 uur. Meer informatie vindt u via de website www.vplinked.nl

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's