Carlton Oasis Hotel gastheer 14e Open Coffee Voorne-Putten!

Logo Carlton Oasis diapOp donderdag 24 april 2014 van 09.00 -11.00 uur zorgt de Stichting VPLinked voor de 14e Open Coffee Voorne-Putten. Deze wordt gehouden in het Carlton Oasis Hotel Spijkenisse aan de Curielaan 1. Speciaal voor deze gelegenheid stelt het succesvolle hotelketen ondernemers, bestuurders en managers in de gelegenheid om met elkaar informeel te netwerken.

De organisatie is zoals gewoonlijk in handen van de Stichting VPLinked. Deze netwerkbijeenkomst is gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. Koffie/thee en iets lekkers wordt u gratis aangeboden door Carlton Oasis Hotel. Uiteraard kunt u volop informeel netwerken.

Aanvang is zoals gebruikelijk om 09.00 uur. De 14e Open Coffee Voorne-Putten wordt geopend door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn samen met de VPLinked coördinator Boyd Bartels van Ecoplanet. Daarna zal General Manager Frederik Reimers de aanwezigen in het kort toespreken. Uiteraard is er weer de gelegenheid voor drie ondernemers om een korte pitch te houden. Daarna is er tot ongeveer 11.00 uur de gelegenheid om informeel te netwerken onder het genot van een kop koffie/thee.

Let op: alle gasten kunnen (gratis) parkeren op de parkeerplaats

U dient zich voor deze 14e Open Coffee Voorne-Putten verplicht aan te melden via www.vplinked.nl. Wij hopen u in ieder geval op 24 april 2014 te mogen begroeten!

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's