Verslag 13e Open Coffee Voorne-Putten

Introductie WKT succesvol

In een volgepakte burgerzaal van de Gemeente Spijkenisse vond op donderdag 20 februari de 13e Open Coffee Voorne Putten plaats. Ook nu weer wisten ruim 100 ondernemers de weg naar de koffietafel te vinden, wat hen diverse nieuwe kennismakingen opleverde.

De opening was voor wethouder Mourik, de beleidsvrouwe liet de aanwezigen kennismaken met haar Werkgevers Service Punt. De enthousiaste collega's geven invulling aan de Wet Werk en Bijstand (WWB), welke aan ondernemers en kandidaten uitstekende mogelijkheden biedt om laagdrempelig kennis met elkaar te maken. En dat het gemotiveerde kandidaten betreft bleek wel uit de ontvangst en bediening, welke verricht werden door een aantal kandidaten. De presentatie kunt u hier downloaden.

Van de WWB ging men over naar de introductie van de WKT. De Wet Koffie en Thee is eigenlijk de voornaamste regelgeving die VP linked volgt. Maar alvorens de aanwezigen startten met netwerken passeerden eerst nog, in vogelvlucht, vier ondernemers die hun organisatie voorstelden.
Reggie Barra liet 17 juni 2014 optekenen als dé datum dat de kassa van de nieuwe Stoep opent. Femke den Engelsman presenteerde Excellent als wervingspartner voor uitzendpersoneel. Aansluitend liet Mirlande Besemer weten hoe dat je dat personeel en jezelf 'in balans' kan houden. Tenslotte vertelde Yvonne Heesen-Lammers welke stappen je zou moeten zetten mocht het personeel onverhoopt uitvallen. En passant nodigde ze iedereen uit voor een koffiepresentatie, waarvan de flyer hier te downloaden is

Flyer-Presentatie-Verzuim-klein

Het plenaire programma werd afgerond met de verloting van 9 boeken over het achtste wereldwonder in Spijkenisse: de Boekenberg. De 10e prijswinner kreeg zelfs een heus 'Spijkenisse-pakket' aangeboden. Deze morgen was andermaal een bevestiging van het feit dat ondernemers elkaar laagdrempelig willen ontmoeten, de weg naar bijeenkomst 14 ligt dan ook open...

open-coffee-vplinked-20-feb

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's