Speciale kersteditie 12e Open Coffee Voorne-Putten!

Op donderdag 19 december 2013 van 09.00 -11.00 uur sluit de Stichting VPLinked het jaar 2013 in stijl af met een speciale kersteditie: de 12e Open Coffee Voorne-Putten bij het Brielse Kerstmanhuis! Speciaal voor deze gelegenheid - en op dit tijdstip - stelt het Kerstmanhuis de deuren open voor ondernemers, bestuurders en managers om het netwerken met elkaar mogelijk te maken. Het Brielse Kerstmanhuis is gelegen aan St. Catharijnehof 8, 3231 XS te Brielle.

De organisatie is zoals gewoonlijk in handen van de Stichting VPLinked. Deze netwerkbijeenkomst is gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. Koffie/thee en gebak wordt u gratis aangeboden door Het Brielse Kerstmanhuis. Uiteraard kunt u hun prachtige locatie aanschouwen en volop informeel netwerken.

Aanvang is zoals gebruikelijk om 09.00 uur. De 12e Open Coffee Voorne-Putten wordt geopend door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn samen met de VPLinked coördinator Boyd Bartels van Ecoplanet. Daarna geeft de nieuwe organisatie van het Brielse Kerstmanhuis u een korte toelichting op hun activiteiten. Ook deze keer krijgen drie ondernemers de gelegenheid om hun één minuut-pitch te houden. Vervolgens is het tot ongeveer 11.00 uur informeel netwerken onder het genot van een kop koffie/thee. Uiteraard staat deze editie geheel in het teken van de kerstsferen.

U dient zich voor deze 12e Open Coffee Voorne-Putten verplicht aan te melden via www.vplinked.nl Wij hopen u in ieder geval op 19 december 2013 te mogen begroeten!

Kerstmanhuis

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's