Verslag 11e Open Coffee Voorne-Putten

Primeur BeeFlex.nu tijdens 11e Open Coffee Voorne-Putten

BeeFlex.nu uit Brielle heeft officieel de deuren geopend. Tijdens een druk bezochte 11e editie van de Open Coffee Voorne-Putten bewezen Ron van Domburg en Netty Helbers een prima gastheer/gastvrouw te zijn voor de bezoekers.

De 11e Open Coffee Voorne-Putten werd gehouden in het vernieuwde pand van BeeFlex.nu aan de Amer 9 te Brielle. Vanaf 09.00 tot 11.00 uur konden ondernemers volop informeel netwerken en gelijk het vernieuwde pand aanschouwen. De organisatie was zoals altijd in handen van de Stichting VPLinked. De Open Coffee Voorne-Putten is gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. Koffie/thee en gebak werden zoals gebruikelijk eveneens gratis aangeboden.

Nadat alle bezoekers binnen waren gaf VPLinked voorzitter Steven Corijn, samen met VPLinked coördinator Boyd Bartels de aftrap. Ron van Domburg – eigenaar van BeeFlex.nu – gaf een korte toelichting van de mogelijkheden van de prachtige locatie. Hij verblijdde daarbij alle aanwezigen door hun een halve dag gratis proefwerken cadeau te doen. Daarnaast werd er nog een volledig verzorgd vergaderarrangement verloot. Tenslotte kregen drie ondernemers één minuut de gelegenheid om hun bedrijf te pitchen.

Om 11.00 uur werd er door de organisatie en de gastheer teruggekeken op een geslaagde editie. Mocht u informatie over BeeFlex.nu wensen, dan kunt u dit vinden via hun website www.beeflex.nu

 open-coffee-VPLinked-18sept

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's