11e Open Coffee Voorne-Putten bij BeeFlex.nu

beeflexOok deze keer laat Brielle de Open Coffee niet los! Op woensdag 18 september wordt de 11e Open Coffee Voorne-Putten gehouden bij BeeFlex in hun kantoorpand aan de Amer 9, 3232 HA te Brielle. U bent van 09.00 tot 11.00 uur van harte welkom. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De organisatie is in handen van de Stichting VPLinked. De netwerkbijeenkomst is gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. Koffie/thee en gebak wordt u gratis aangeboden door BeeFlex. Uiteraard kunt u hun nieuwe, prachtige omgeving aanschouwen en volop informeel netwerken.

Aanvang is zoals gebruikelijk om 09.00 uur. De 11e Open Coffee Voorne-Putten wordt geopend door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn samen met de VPLinked coördinator Boyd Bartels van Ecoplanet. Daarna geeft de nieuwe organisatie BeeFlex een korte toelichting op hun activiteiten. Ook deze keer krijgen drie ondernemers de gelegenheid om hun één minuut-pitch te houden. Vervolgens is het tot ongeveer 11.00 uur gezellig koffie/thee drinken en informeel netwerken.

U dient zich voor deze 11e Open Coffee Voorne-Putten verplicht aan te melden via www.vplinked.nl. Wij hopen u in ieder geval op 18 september 2013 te mogen begroeten!

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's