Uitstekende 9e Open Coffee Voorne Putten

Sportieve Ontmoetingen in Brielle

“We moesten het anders doen, dat begrepen we allebei. En in deze nieuwe vereniging hebben we onze krachten gebundeld en is er ruimte voor groei. We zijn klaar voor de toekomst!” Zo verwelkomde voorzitter Daan van der Ent de bezoekers van de 9e Open Coffee op het complex van v.v. Brielle. Gastheer Rabobank sprak bij monde van directeur Jan Willem de Jongh woorden van gelijke strekking: “Samen sterker, dat is ook onze boodschap. En dat bewijs wordt hier prima geleverd.”

Net als tijdens vorige editie, wisten ook deze keer nabij de 100 bezoekers de koffie te vinden. Op het Geuzenpark boden Rabobank en v.v. Brielle hen samen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Via de aparte businesslounge en bestuurskamer betraden de bezoekers de kantine van v.v. Brielle. Die route was als het ware een voorproefje voor de rondleiding, waarvoor men kon kiezen.Voorzitter Steven Corijn kon de bijeenkomst wederom met een trots gevoel openen, al was het alleen al vanwege de aansprekende entourage waarin het gezelschap zich deze keer mocht bevinden. Compaan Boyd Bartels onderschreef dat gevoel met de woorden: “In deze omgeving moet wel gescoord worden…”

Directeur Wholesale Jan Willem de Jongh en voorzitter Daan van der Ent spraken in hun speech gelijke taal: “Door kennis en kwaliteit te delen kom je verder. In de nieuwe werkelijkheid is samenwerking dan ook het instrument voor succes.”

Na een heuse loterij vertrokken drie geluksvogels vervolgens met een Briels wijntje of paraplu richting de koffie en gebak. Veel lachende gezichten maakten duidelijk dat ook de 9e Open Coffee op Voorne Putten een succesvolle bijeenkomst was.

OpencoffeeVP Brielle

 

 

 

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's