Verslag 8e Open Coffee Voorne-Putten

  • RECORD AANTAL BEZOEKERS 8e Open Coffee Voorne-Putten!!
  • 25-jarig bestaan Carlton Oasis Hotel Spijkenisse op 28 april 2013
  • Bekrachting strategische samenwerking VPLinked & Ecoplanet
  • Volgende 9e Open Coffee Voorne-Putten op do. 25 april 2013

Op donderdag 21 februari 2013 waren ruim 100 ondernemers bij elkaar gekomen om informeel te netwerken tijdens de 8e editie van de Open Coffee Voorne-Putten. Locatie was de altijd gastvrije Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse, waar Frederik Reimers en zijn team met Jennifer Peters en Wendy Kooijman het weer prima verzorgd hadden. Met uitstekende DE-koffie en een uitstekende service werd het al snel gezellig druk vanaf 09.00 uur.

Nadat de bijeenkomst geopend werd door VPLinked voorzitter Steven Corijn, gaf Carlton's General Manager Frederik Reimers alvast een voorschot op het 25 jarig bestaan van Carlton Oasis Hotel op 28 april 2013. Buiten dit heeft het hotel uiteraard veel mogelijkheden voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Deze lichtte Reimers in een korte maar krachtige pitch toe.

Na een verdiend verjaardagslied voor vaste bezoeker Frits Stel en een tweetal pitches van aanwezigen was het zover om uiteindelijk de bekrachtiging van de strategische samenwerking tussen VPLinked en Ecoplanet iin de persoon van Boyd Bartels bekend te maken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de partijen nog krachtiger de noodzaak voor ondernemers om verbindingen in de regio Voorne-Putten te kunnen realiseren. Bartels: "Wij helpen hier graag aan mee. Aangezien wij met regelmaat bij de vele bedrijven in de regio komen, dragen wij hier graag een steentje aan bij. Door de prettige samenwerking kunnen we elkaar van toegevoegde waarde zijn."

Na deze bekrachtiging werd er nog druk van gedachten gewisseld onder het genot van een kop koffie en thee. Ook deze editie gaat wederom de boeken in als zeer geslaagd.

Korte impressie van de 8e Open Coffee Voorne-Putten:

OpencoffeeVP-Carlton

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's