6e Open Coffee Voorne-Putten op 5 september in Spijkenisse

oc_voorne-putten-200px

6e Open Coffee Voorne-Putten op 5 september in Spijkenisse

Op woensdag 5 september 2012 van 09.00-11.00 wordt door de Stichting VPLinked de 6e Open Coffee Voorne-Putten gehouden voor ondernemers, bestuurders en managers. We zijn wederom te gast bij Carlton Oasis Hotel· aan de Curieweg 1, 3287 KJ Spijkenisse, waar in de gezellige, bruine kroeg u gratis koffie/thee en versnapering wordt aangeboden. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Aanvang is om 09.00 uur. De 6e Open Coffee Voorne-Putten wordt geopend door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn. Carlton Oasis geeft een korte update van de komende activiteiten bij Carlton Oasis Hotel. Ook krijgen deze editie wederom drie ondernemers de gelegenheid om te pitchen. Vervolgens is het tot ongeveer 11.00 uur gezellig koffie drinken en informeel netwerken. "Dat de Open Coffee Voorne-Putten succesvol is, bewijst gastheer Saturn Spijkenisse van de vorige editie. Juist door het initiatief nemen en het open stellen van de locatie heeft Saturn inmiddels een order van duizenden euro's mogen ontvangen. VPLinked zorgt dan ook voor de verbinding door het netwerk samen te brengen", aldus voorzitter Corijn.

"  Wij hopen u in ieder geval op woensdag 5 september 2012 te mogen begroeten!

Open Coffee Voorne-Putten is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "online netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

3e Open_Coffee_VP 

 Logo Carlton Oasis diap

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's