Verslag 5e Open Coffee Voorne-Putten

Ondernemers netwerken bij SATURN...

Ruim zeventig ondernemers waren aanwezig tijdens de 5e editie van de Open Coffee Voorne-Putten afgelopen donderdag 26 april. De ruime en uitstekende locatie van mediaconcern Saturn aan de Noordpassage te Spijkenisse trad van 09.00 tot 11.00 uur op als gastheer tijdens deze informele netwerkgelegenheid. VPLinked trad zoals gewoonlijk op als organisator van de bijeenkomst.

Gastheer Saturn had niets aan het lot overgelaten. De prima organisatie vertaalde zich in een aangename ontvangst, een speciaal gefaciliteerde ruimte en uiteraard koffie en versnapering: ideale ingrediënten om te netwerken. Na de aftrap van VPLinked voorzitter Steven Corijn, gaf hij het woord aan vestigingsdirecteur Freek Akkermans, die een toelichting gaf over de Saturn organisatie en haar mogelijkheden. "De kracht van Saturn is dat we ondanks onze grootte, een decentrale organisatie zijn. Iedere vestiging opereert zelfstandig en dat zie je terug in onze dienstverlening. Daarnaast kunnen we door onze aanpak de goedkoopste-prijs garantie geven. Hoge kwaliteit tegen de laagste prijs," aldus Akkermans. Verkoopleider Bas van den Houten ging verder in op de zakelijke markt en presenteerde in het kort een voorbeeld hoe Saturn omgaat met het personeelsbeleid. "Onze samenwerking met het onderwijs loont. Scholing gecombineerd met praktische werkervaring, waarbij ontwikkeling en ontplooiing aan de basis staat voor goede vooruitzichten voor studenten. Op deze manier vult het bedrijfsleven het onderwijs aan en andersom," verklaart Van den Houten. "En dat loont, want wij hebben dan ook voornamelijk te maken met zeer gemotiveerde jeugdige werknemers, die via onze overige geschoolde medewerkers ervaring op kunnen doen."

Tot slot werden er nog een aantal prijzen verloot. Ron Batenburg van Xirius ICT, René van Damme van Lyreco en Steven Nagtegaal van de Vanneau Groep & Partners mochten ieder een cadeaubon ter waarde van vijftig euro ter besteding bij Saturn in ontvangst nemen. Kortom, een geslaagde bijeenkomst die vele positieve reacties opleverde.

Open Coffee Voorne-Putten is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "online netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

VP-Linked-saturn-kl

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's