5e Open Coffee Voorne-Putten op 26 april bij Saturn

oc_voorne-putten-200px

Wist u dat Saturn  één van de grootste werkgevers is in Voorne-Putten? Met méér dan tachtig personen op de loonlijst is het concern aan de Noordpassage 26 te Spijkenisse namens organisator VPLinked uw gastheer voor de 5e Open Coffee Voorne-Putten op 26 april van 09.00-11.00 uur. Gratis entree, koffie/thee en versnapering voor alle deelnemende ondernemers, bestuurders en managers.

Wederom tijd om uw netwerk te verdiepen, nieuwe verbindingen te leggen en te zorgen dat u zichtbaar bent. Ervoor te zorgen dat mensen u zien en leren kennen, zodat ze bij u terecht indien er een behoefte is op uw vakgebied..

Aanvang van de bijeenkomst is om 09.00 uur. De 5e Open Coffee Voorne-Putten wordt geopend door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn. Gastheer Saturn geeft een korte presentatie van het bedrijf en de mogelijkheden. Interessant voor ondernemers aangezien hier zeker op diverse vakgebieden kansen liggen. Ook deze keer krijgen deze editie drie ondernemers de gelegenheid om te pitchen in twee minuten. Vervolgens is het tot ongeveer 11.00 uur gezellig koffie drinken en informeel netwerken.

U dient zich voor deze 5e Open Coffee Voorne-Putten verplicht aan te melden via www.vplinked.nl. Wij hopen u in ieder geval op 26 april 2012 te mogen begroeten. U kunt parkeren in de ondergelegen parkeergarage (Noordpassage).

Open Coffee Voorne-Putten is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "online netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

 

Noot voor redactie: vragen/opmerkingen via Steven Corijn, voorzitter VPLinked, 06-24457540

 

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's