4e Open Coffee Voorne-Putten op 8 maart in Spijkenisse

oc_voorne-putten-200px

4e Open Coffee Voorne-Putten op 8 maart in Spijkenisse

Na diverse succesvolle edities in 2011 van de Open Coffee Voorne-Putten starten we in 2012 weer met een nieuwe reeks. Op donderdag 8 maart 2012 van 09.00-11.00 wordt door de Stichting VPLinked de 4e Open Coffee Voorne-Putten gehouden voor ondernemers, bestuurders en managers. We zijn wederom te gast bij Carlton Oasis Hotel· aan de Currieweg 1, 3287 KJ Spijkenisse, waar in de gezellige bruine kroeg u gratis koffie/thee en versnapering wordt aangeboden. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Aanvang is om 09.00 uur. De 4e Open Coffee Voorne-Putten wordt geopend door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn. Gastheer Frederik Reimers geeft een korte update van de komende activiteiten bij Carlton Oasis. Ook krijgen deze editie drie ondernemers de gelegenheid om te pitchen. Vervolgens is het tot ongeveer 11.00 uur gezellig koffie drinken en informeel netwerken.

U dient zich voor deze 4e Open Coffee Voorne-Putten verplicht aan te melden via www.vplinked.nl. Wij hopen u in ieder geval op 8 maart 2012te mogen begroeten!

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "online netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

 

 Logo Carlton Oasis diap

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's