Verslag 3e Open Coffee Voorne-Putten

Succesvolle 3e editie Open Coffee Voorne-Putten

 

Carlton Oasis Hotel aan de Currieweg 1 te Spijkenisse was er klaar voor afgelopen donderdag 27 oktober. Van 09.00 tot 11.00 uur kwamen 83 ondernemers deelnemen aan de derde editie van de Open Coffee Voorne-Putten georganiseerd door VPLinked.  In een ontspannen sfeer – de pub werd hiervoor als locatie gebruikt - werd onder het genot van een kop koffie en een uitstekende versnapering volop nieuwe verbindingen gelegd met elkaar.

VPLinked initiatiefnemer Steven Corijn verzorgde na binnenkomst van alle ondernemers het openingswoord. Het belang van verbindingen leggen in de regio Voorne-Putten werd hierbij benadrukt. Vervolgens lichtte de general manager van Carlton Oasis Hotel, de heer Frederik Reimers, in het kort toe welke mogelijkheden het prachtige hotel allemaal voor ondernemers biedt. Tenslotte gaf ING-business banking account-manager Samantha Reilly een uitstekend voorbeeld van een elevator-pitch. Zij benadrukte de mogelijkheden die de bank biedt aan ondernemers.

Na deze intermezzo's was het dan tijd om te vervolgen waar de deelnemers voornamelijk voor waren gekomen: het netwerken. Dit werd dan ook volop gedaan in de prachtige pub van het hotel.

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "online netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Jaarlijks vinden er op Voorne-Putten vijf bijeenkomsten plaats.

3e_Open_Coffee_VP

Huisfotograaf Sonny Lips bracht de gemoedelijke sfeer in beeld...

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's