verslag 2e Open Coffee Voorne-Putten

Geslaagde 2e Open Coffee Voorne-Putten

Ruim 80 ondernemers waren afgelopen dinsdag 7 juni 2011 afgekomen op de 2e Open Coffee Voorne-Putten. Deze keer waren we te gast bij Eet & Drinklokaal De Hoofdwacht aan de Markt 7, 3231 AH te Brielle. Een gezellige locatie, waar door het aangename weer op het terras gratis koffie/thee werd aangeboden.

Reeds om 08.45 waren de eerste bezoekers reeds gearriveerd. Na een korte introductie door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn en secretaris Bert Vredeveld volgde er een presentatie door Martin de Koning, bedrijfsleider, die duidelijk uiteenzette waarom De Hoofdwacht een speciale locatie is waar het goed toeven is. Zowel voor zakendiners- en vergaderingen, als voor lunches en gezellig borrelen is het eet & drinklokaal uitstekend geschikt. Het gemeentelijk monumentaal pand wordt mooi opgesierd door het schitterende terras. Dat De Hoofdwacht - met directeur/eigenaar André Vlug niet stil zit, bewijst de aankoop van een aangrenzend pand, waardoor er de komende tijd flink uitgebreid kan worden. Kortom, een zaak met potentie.

Na de woorden van Martin, werd het historisch museum en Citymarketing Brielle nog even in the picture gezet, waarna er tot 11.00 uur voldoende tijd was om gezellig en informeel te netwerken met elkaar. De grote opkomst bewees dat ook in Voorne-Putten behoeft is aan regelmatig, informeel contact met elkaar. De vele complimenten en positieve reacties stimuleren dan ook VPLinked om in september een volgende editie te organiseren.

vplinked-02-collage lr

Op uitnodiging van het Historisch Museum kregen na 11.00 uur de liefhebbers nog een rondleiding door een ervaren gids in het museum.

Open Coffeeis een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met “online netwerken” heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Jaarlijks vinden er op Voorne-Putten vijf bijeenkomsten plaats, telkens in een andere gemeente.

Met vriendelijke groet,

Namens VPLinked,

Steven Corijn

Voorzitter

 

Bert Vredeveld

Secretaris

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's