2e Open Coffee Voorne-Putten

2e Open Coffee Voorne-Putten op dinsdag 7 juni 2011 bij De Hoofdwacht,
Markt 7 te Brielle.


Na een succesvolle 1e Open Coffee Voorne-Putten met ruim 90 deelnemers, wordt op dinsdag 7 juni wordt door VPLinked de 2e Open Coffee Voorne-Putten gehouden voor ondernemers, bestuurders en managers. We zijn te gast bij De Hoofdwacht  aan de Markt 7, 3231 AH Brielle www.dehoofdwacht-brielle.nl, waar u gratis koffie/thee en versnapering wordt aangeboden.

Aanvang is om 09.00 uur. De 2e Open Coffee Voorne-Putten wordt geopend door de voorzitter van VPLinked Steven Corijn en secretaris Bert Vredeveld. Gastheer André Vlug geeft een korte presentatie over DE Hoofdwacht en Marijke Holtrop over het Historisch Museum Den Briel en de samenwerking met City Marketing Brielle. Daarna is het tot ongeveer 11.00 uur gezellig koffie drinken en informeel netwerken. Om 11.00 uur bestaat de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in het Historisch Museum.

Parkeren kunt u achter het pand van Jumbo de Vette, zodat klanten van de Jumbo gewoon aan de voorkant kunnen parkeren en wij geen overlast veroorzaken. Het adres is Thoelaverweg 1 3231 KD Brielle.

U dient zich voor deze 2e Open Coffee Voorne-Putten verplicht aan te melden via www.vplinked.nl . Er is slechts plaats voor 125 bezoekers. Vol is vol, en wie het eerst komt, die het eerst maalt. Dus meldt u zich aan via deze link, waar u zich tevens kan aanmelden voor de rondleiding in het Historisch Museum Den Briel, welke tegenover DE Hoofdwacht zit.

Wij hopen u in ieder geval op 7 juni te mogen begroeten!

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met “online netwerken” heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Jaarlijks vinden er op Voorne-Putten vijf bijeenkomsten plaats, telkens in een andere gemeente.

Met vriendelijke groet,

VPLinked

Steven Corijn··· · ·· · ·Bert Vredeveld

Voorzitter·················· Secretaris/penningmeeester

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's