Verslag 1e Open Coffee Voorne-Putten

Burgemeester opent 1e Open Coffee Voorne-Putten

 

Op donderdag 14 april 2011 is door VPLinked de 1e Open Coffee Voorne-Putten gehouden voor ondernemers,bestuurders en managers. Ruim 90 ondernemers waren te gast bij de uitstekende gastheer Autobedrijf Kooy aan de Edisonweg 1 te Spijkenisse, waar koffie/thee en versnapering werd aangeboden. In het openingswoord van voorzitter Steven Corijn gaf Corijn de opzet van VPLinked aan. "De insteek is dat dit vijf keren per jaar plaatsvindt. We hebben hier zeer goede ervaringen mee in de regio Hoeksche Waard. Het bezoekersaantal neemt elke keer weer toe. Verbinden van ondernemers, bestuurders en managers is onze voornaamste doelstelling", aldus Corijn. Het bestuur van VPLinked bestaat verder uit Bert Vredeveld en Hans deGroot.

vplinked-01-collage

De officiële opening werd verricht door burgemeester Salet van Spijkenisse. In een korte toespraak benadrukte zij waarom dergelijke bijeenkomsten van harte ondersteund worden door de politiek. Daarbij complimenteerde zij de organisatie voor het initiatief om op deze informele wijze te netwerken en kennis en contacten samen te brengen. Burgemeester Salet: "Juist dergelijke bijeenkomsten dragen bij aan het leren kennen van mensen in een informele setting. Op deze manier kun je kijken waar je elkaar kunt vinden en uiteindelijk ook elkaar business kunt gunnen." Na haar toespraak gaf het Autobedrijf Kooij in de personen van Bas en Theo Kooij en Marco Hamelinck een korte uiteenzetting van de organisatie. Het bedrijf maakt met vestigingen in Spijkenisse en Oud-Beijerland een gezonde groei door en heeft middels een flexibel leasepakket veel te bieden aan ondernemers. Na deze uiteenzetting werd er volop nagepraat en contacten gelegd.

Gastheer Bas Kooij was na afloop een tevreden man: "Wat een succes. Het is ongelooflijk om te zien dat door dergelijke activiteiten op een ochtend zoveel ondernemers samen komen om met elkaar informeel te netwerken. Dat dit mogelijk gemaakt wordt door de input van social media is inspirerend. Wij gaan hier zeker ook mee aan de slag".

De volgende Open Coffee Voorne-Putten wordt in juni gehouden. Exacte datum en tijdstip worden later bekend gemaakt via de website www.vplinked.nl

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "online netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Jaarlijks vinden er op Voorne-Putten vijf bijeenkomsten plaats, telkens in een andere gemeente.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's