Open Wine bij 'Meiden van de Molen' - 24 februari 2022

Op donderdag 24 februari 2022 vindt er een bijzondere VPLinked bijeenkomst plaats, we gaan namelijk niet aan de koffie, maar aan de wijn: u bent van harte welkom op de Open Wine. We zijn te gast bij 'Meiden van de Molen'.

Ontmoet andere ondernemers uit Voorne-Putten en vergroot uw zakelijk netwerk tijdens deze informele bijeenkomst.

Na vele Open Coffees waar u kosteloos aan kon deelnemen vragen wij u deze keer voor een kleine bijdrage. Voor slechts €12,50 reserveren wij uw plaats in de Open Wine.

Bij 'Meiden van de Molen' heeft u de keuze uit rode en witte wijn en rosé op 24 februari - voor ieder wat wils dus. Ook worden er borrelhapjes verzorgd.

Meld u nu aan >>

LET OP:
uw aanmelding wordt definitief zodra u uw deelname-bijdrage aan de organisatie heeft overgemaakt via: deze betalingslink, dit betreft een betaling op naam van Andova/Samen Meer Waarde, sinds jaar en dag mede-organisator van de Open Coffee Voorne-Putten.

 

Voorzorgsmaatregelen

Uiteraard zorgen wij ook deze keer voor een bijeenkomst waar de gezondheid van u en uw mededeelnemers gewaarborgd wordt middels voldoende ventilatie en verlichting(!). Wij vragen u om u te houden aan de maatregelen zoals de Rijksoverheid ze stelt in december. Naar verwachting houdt dit ook in dat er een QR-check zal zijn voor deze bijeenkomst.


Open Wine Voorne-Putten

Editie 24 februari 2022

Locatie:
Meiden van de Molen
Noordeinde 99, Spijkenisse

Aanvang: 19.00 uur
Einde: 22.00 uurMeld u nu aan >>

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's