Open Coffee Voorne-Putten bij BMW Kalfsbeek, op 10 september

BMW 65 Years

Na een lange tijd organiseren we op donderdag 10 september een nieuwe Open Coffee! Gastheer BMW Kalfsbeek in Brielle heet u van harte welkom - uiteraard met gepaste maatregelen inzake afstand en ventilatie*. Vergroot uw zakelijk netwerk in de regio, neem kosteloos deel!

BMW Kalfsbeek bestaat als bedrijf dit jaar 65 jaar. Indrukwekkend!

Wij zijn blij dat BMW Kalfsbeek, locatie Vierpolders, gastheer is van de 1e Open Coffee na een lange periode van radiostilte op het gebied van de Open Coffee. Tijd om de lokale economie een boost te geven, tijd voor een nieuwe Open Coffee Voorne-Putten! 

Wij moedigen u, als ondernemer uit Voorne-Putten en omstreken dan ook van harte aan om er bij te zijn op de 10e, om nieuwe zakelijke contacten te leggen en nieuwe business-kansen te verkennen.

OpenC

Zoals altijd rekenen we  op een diverse groep deelnemers uit ondernemend Voorne-Putten, van ondernemers tot bestuurders.

Reserveer de 10e dus in uw agenda en meld u nu kosteloos aan!


Locatie:
BMW Kalfsbeek
Seggelant-Oost 4, Vierpolders

Tijd:
9.00 - 11.00 uur

* Corona-maatregelen:
Tijdens deze bijeenkomst wordt er navolging gegeven aan de RIVM richtlijnen. BMW Kalfsbeek hanteert al strikte corona-maatregelen, zie deze informatiepagina. Daarnaast zullen er tijdens de Open Coffee extra ventilatie zijn door openstaande rolluiken. Ook vindt de Open Coffee plaats in een grote ruimte, waardoor er ruimte genoeg is voor het houden van 1,5 meter afstand tussen de deelnemers.

Corona Desinfectie

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's