Open Coffee Voorne-Putten in het vernieuwde Carlton Oasis Hotel, op 28 november 2019

VPL Carlton 20191107

Op donderdag 28 november bent u van harte welkom op de 36e Open Coffee Voorne-Putten. In het geheel vernieuwde Carlton Oasis Hotel legt u nieuwe zakelijke contacten in Voorne-Putten. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie! 

Meld u nu aan

Het Carlton Oasis Hotel geldt al sinds jaar als uitvalsbasis voor zowel Haven-gerelateerde zakenlui als voor dagjesmensen van het mooie eiland Voorne-Putten.

Om ook in de toekomst garant te staan voor vele momenten van ontspanning voor hotelbezoekers van de wereld onderging het Carlton dit jaar een extreme make-over.

De kamers en zalen worden omgetoverd met een visueel sprekend Haven-thema. Een fris thema, met de boodschap; het Carlton ligt niet alleen midden in de haven, het ís op haar beurt zelf ook een veilige haven voor haar vele gasten!

Benieuwd geworden?

Kom dan op 28 november de sfeer proeven. En vergeet daarbij vooral ook uw visitekaartjes niet! We verwachten deze Open Coffee namelijk weer een diverse groep van gedreven ondernemers en bestuurders uit het regionale bedrijfsleven.

Het feit dat we alweer bij de 36e editie zijn bewijst dat er zakelijk nog steeds veel te halen (en te brengen) is!

Blok uw agenda dus alvast op de ochtend van de 28e en meld u bij ons aan. Graag tot ziens op de Open Coffee!


Carlton Oasis Hotel
Curieweg 1
3208 KJ Spijkenisse

Donderdag 28 november 2019
Aanvang: 09.00 uur | Einde: 11.00 uur

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's